Fogpótlás

Fogászati klinikánk joggal nevezhető a fogpótlások specialistájának. Évtizedek óta foglalkozunk a fogászatnak ezzel a kiemelt területével, és folyamatosan naprakészen tartjuk szaktudásunkat, hogy mindig a legmodernebb technológiával tudjuk kiszolgálni pácienseink teljesen egyedi igényeit.

Több ezer külföldi beteg látogatja a FlyDent Fogászati Klinikát, hogy német és svájci minőségű ellátásban legyen részük jóval kedvezőbb áron, mint hazájukban. Ezek a páciensek minél kevesebb időt szeretnének eltölteni távol otthonuktól, így kiemelkedően fontos számukra, hogy komplikációmentesen és minél gyorsabban megkapják új fogaikat és hazamehessenek. Ezért a kezelési terveinket, fogpótlási megoldásainkat és munkamódszerünket úgy alakítottuk ki, hogy ezeket a speciális igényeket ki tudjuk szolgálni, és természetesen ugyanezt a hozzáállást tapasztalhatják magyarországi pácienseink is.

Hogy eldöntsük, mikor melyik fogpótlási megoldást választjuk, ahhoz nagyon sok szempontot kell szem előtt tartani:

  • Kivehető vagy rögzített fogpótlás a cél?
  • Egy vagy több egymás melletti fogat, esetleg teljes fogsort szükséges pótolni?
  • Rendelkezik-e a páciens megfelelő csontmennyiséggel?
  • Milyen gyorsan kívánjuk elérni a tökéletes mosolyt?
  • Milyen fém- vagy egyéb allergiával rendelkezik a páciens, ami miatt esetleg fémmentes vagy BIO implantátumot igényel?
  • Mik az anyagi lehetőségek?

Nem kell ezekre tudnia a válaszokat, hiszen mi azért vagyunk, hogy minden felmerülő kérdésére részletesen és türelmesen válaszoljunk és közösen kiválasszuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

Fogpótlás megoldásaink

Kivehető fogsor

A kivehető fogsorok a legköltséghatékonyabb megoldások a fogpótlásra. Nálunk kényelmesek és esztétikusak is.

Tovább a kivehető fogsorhoz

Korona

Minőségi és kedvező árú fém-kerámia, préskerámia vagy cirkon koronákkal gyönyörűen helyreállítjuk vagy pótoljuk fogait.

Tovább a koronához

Cirkon korona

Minket és a cirkon koronát válassza, ha a legmodernebb Cad / Cam technológiával készített, teljesen élethű koronát szeretne

Tovább a cirkon koronához

Híd

Ha fogpótláshoz a hidat választja, akkor válasszon klinikánk minőségi és kedvező árú fogászati hídjaiból, akár cirkonból készítve.

Tovább a hídhoz

Implantátum

Az implantátum a legjobb fogpótlási eljárás. Válasszon minket, ezáltal a kedvező árú mégis svájci minőségű implantátumokat.

Tovább az implantátumokhoz

All-on-4

Az All-on-4 forradalmi eljárásnak és magasak kvalifikált fogászati szakembereinknek köszönhetően időt és költséget takaríthat meg.

Tovább az All-on-4-hoz

Válassza a fogpótlás specialistáját a FlyDentet!