Fogkő-eltávolítás és Fogfehérítés

A magazinok címlapjain, a mozivásznon vagy a televízióban mást sem lehet látni, csak gyönyörű fehér fogakkal mosolygó embereket. Szerencsére ez már nem kiváltság, hogy csak a sztárok és a gazdagok engedhessék meg maguknak, hanem már mindenki számára elérhető.

Ezért, ha az tapasztalja, hogy fogai foltossá váltak vagy elszíneződtek, esetleg csak szeretne még fehérebb fogakat, akkor jöjjön el a FlyDent klinikára, és válasszon valamelyik fogfehérítési lehetőség közül.

Fogkő-eltávolítás

A fogkövek eltávolítása alapvetően nem esztétikai szempontból szükséges, mintsem azért, hogy megelőzzünk olyan következményeket és súlyos fogászati betegségeket, mint a kellemetlen lehelet, fogszuvasodás, fogágybetegség, fogínysorvadás, csontpusztulás vagy akár végső esetben a fogak elvesztése.

Ettől függetlenül, a fogkő- és lepedékeltávolítás pozitív hozadéka az, hogy sokkal szebb, esztétikusabb lesz a mosolyunk is. Egyébként a fogfehérítést is megelőzi a fogkövek leszedése, mint első lépcsőfok, és csak azt követően lehet belekezdeni az eljárásba.

Fogfehérítés

Még sok emberben él az a tévhit, hogy a fogfehérítés egy fájdalmas procedúra, ami ráadásul károsítja a fogakat is. Ebből semmi sem igaz, ha klinikánk szakembereire bízza magát.

Nálunk mind két választható fogfehérítési lehetőség amellett, hogy gyönyörűen fehérré varázsolják mosolyát fájdalommentesek és egyáltalán nem roncsolják vagy károsítják a fogzománcot, sőt a fluorid visszaépül. A korszerű technológiának köszönhetően már 12 éves kor felett végezhető mind két eljárás.

Professzionális rendelői fogfehérítés

A professzionális rendelői fogfehérítés során fogaira speciális fogfehérítő anyagot juttatunk, majd egy speciális lámpával megvilágítjuk ezzel aktiválva a fehérítőanyagot. A kívánt eredmény elérése függvényében többször is megismételjük a folyamatot. Az eljárás nagy előnye, hogy az eredmény azonnali, már gyönyörű mosollyal hagyja el a klinikát, hogy elkápráztasson mindenkit, aki önre ránéz.

Otthoni fogfehérítés

Ha ezt a fogfehérítési megoldást választja, akkor mi az eszközöket biztosítjuk, de a fogfehérítést ön végzi el az otthonában. Az eljárás lényege, hogy lenyomatot veszünk a fogairól, amely alapján a fogtechnikusunk elkészíti a fogfehérítő sínt illetve síneket. Ebbe a sínbe kell beletölteni a fogfehérítő anyagot, majd felhelyezni. Típustól függően pár órára vagy éjszakára kell fennhagyni a fogakon.

Nagyon nagy előnye az otthoni fogfehérítésnek, hogy nem kell időpontot kérnie, nem kell lemondania programot, hanem szabadon meghatározhatja, hogy mikor és milyen sűrűn kívánja használni. További hatalmas előnye, hogy a sín éveken keresztül használható, így elegendő csak a fehérítő anyagot pótolni. Bármikor, ha azt észlelné, hogy fogai ismét elszíneződtek, akkor csak elő kell venni és újra fehér fogakat varázsolhat vele magának.

Gyönyörű fehér fogak fájdalommentesen!