All-on-4 / All-on-6

Implantátumra rögzített körhíd

Ha valaki elvesztette az összes fogát, a legjobb megoldás, a teljesen rögzített fogpótolás. Erre az egyik megoldás az implantátumokon rögzülő körhíd, mely a kivehető teljes protézis, illetve annak az implantátumhoz rögzített változatának kiváló alternatívája. Ebben az esetben nem kerül alátámasztásra minden egyes fog implantátummal, hanem 6 vagy 8 implantátumra rögzítünk 14 fogat.

All-on-4

Az All-on-4 forradalmi eljárás a fogpótlásban! A Nobel Biocare által szabadalmaztatott különleges technika segítségével nagy időbeli és anyagi megtakarítás érhető el. Az All-on-4 koncepciónak hála a teljes fogívet rehabilitálni tudjuk egyetlen szájsebészeti beavatkozással úgy, hogy mindössze 4 fogimplantátum elegendő 12 fog rögzítésére. De legnagyobb előnye, hogy kismértékű csontállomány esetében is alkalmazható anélkül, hogy csontpótlásra lenne szükség.

Az implantátumok elöl helyezkednek el, ahol jellemzően megfelelő mennyiségű csont áll rendelkezésre a műtéthez, még a fogak elvesztése után hosszú idővel is. Az All on 4 módszer további nagy előnye, hogy csökkenthető az arcüregben és állkapocsban futó érző idegek sérülésének valószínűsége is.

Fémmentes prémium minőségű cirkon korona!