A FlyDent Fogászati Klinika

A FlyDent Fogászati Klinikát Dr. Asztalos Sándor alapította 2004-ben, és jelenleg is ő a klinika ügyvezető tulajdonosa. A klinika a II. kerületben, a Mechwart ligettől 5 perc sétára található. Fogászatunkon a szakmaiság mellett komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig a legmodernebb technológiát használjuk kezeléseink során.  Így a panoráma röntgen mellett a legmodernebb 3D-s Cone Beam Fogászati CT (CBCT) is pácienseink rendelkezésére áll.

Dr. Asztalos Sándor — miután elvégezte a budapesti Semmelweis Egyetemet —, fogászati praxisát Németországban folytatta több mint 10 évig. Az ott megszokott német precizitás és magas minőségi elvárás örökre meghatározta pályafutását, és ezt a mentalitást honosította meg a FlyDent Klinikán is. Nem véletlen, hogy páciensek nagy százaléka Svájcból és Németországból érkezik hozzánk, hiszen kevés fogászati klinika képes  ilyen kedvező áron nyújtani az általuk elvárt minőséget.

Természetesen magyarországi pácienseink is ugyanerre a megkülönböztető figyelemre és szakmaiságra számíthatnak nálunk, és a legnagyobb meglepetést az fogja okozni, hogy áraink jóval kedvezőbbek, mint sok más magyar fogászati klinikán. Mindig arra fogunk törekedni, hogy:

A FlyDent klinika Magyarország legjobb ár/érték arányú fogászati klinikája legyen

A legjobb minőségre törekszünk, korrekt árakon!